Матрак ТИРЕНА

0 / 5 (0 гласа)


144.00 лв.

Матрак ТИРЕНА


Матрак ТИРЕНА

Характеристики:

- Цената не е показател за качеството.
„Тирена” е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но неводещи до отключване на алергии и раздразнения по кожата.
Микроклетъчната структура на пяната позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, подобрявайки вентилационния ефект, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.
Еластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържат перфектно тялото в раменете, талията и таза.
Матракът спомага гръбначният стълб да заема естественото си положение по време на сън и не затруднява правилното кръвообращение.
Платовете с голямо съдържание на естествени материали придават допълнителна мекота и имат антиалергична, антибактериална и антиакарна обработка. Те не позволяват на спалното бельо да се движи и приплъзва по време на сън. Модел, неотстъпващ по показатели на матраците от високия ценови клас.
* Височина: до 18 см.

Свързани продукти